ECH

AES är stolt huvudpartner till den helt nya innovationsarenan för elektronik i Halmstad. Som del i vår tydliga satsning på connectivitet bygger AES tillsammans med NIBE, HMS och Högskolan i Halmstad ett helt nytt testcentrum för bl.a. EMC-mätningar i Halmstad.

Framtidens elektronik är ett samarbete mellan Högskolans långsiktiga satsning Elektronikcentrum i Halmstad (ECH), kommun, region, branschorganisationer och näringsliv där vi ser potentialen i 50 miljarder uppkopplade elektronikenheter inom bara några år. Vårt nya testcentrum kommer vara modernt utrustat och förberett för snabba mätningar. Här kommer även bedrivas forskning på inbyggda system, hårdvara för internet of things (IoT) och inbyggda antenner. När AES nu får tillgång till ett EMC-laboratorium med heltidsanställda ingenjörer och administratör kan vi erbjuda våra kunder ännu snabbare feedback och en än mer rationell utvecklingsprocess. Vi testar och mäter Era produkter. Vi blir bollplank för Era idéer och Er utveckling. Vi hjälper Er med framtagning av specifika fakta, undersökningar och liknande. Välkommen till framtidens elektronik och AES.

Samtidigt fortsätter AES every-day business med smart elektronikutveckling, embedded, kretskortsdesign och mjukvaruutveckling som vanligt. Hur ser det ut med utvecklingsprojekten hos Er? Hör av Er för ett förutsättningslöst samtal med oss så hjälper vi Er framåt.

 

Länk till Elektronikcentrum Halmstad (ECH)